Плащане и доставка

Плащане и Доставка:

Доставката за България е 6,00лв.

Артикулите се доставят с куриерска фирма Еконт в срок от 5 дни, след поръчката.

Плащането става с наложен платеж. Тоест, плащате на куриера при доставката.

При поръчка на стойност над 100лв,  доставката е безплатна!


Важно!!!
За да активирате доставката трябва да попълните коректно страницата с вашата поръчка. Търговецът приел вашата поръчка ще се свърже с вас за потвърждение или консултация и ще ви информира своевременно за движението и до вас. Стоката тръгва само след изрично устно потвърждение освен това във формата за зявка. Клиентът може да проследи своята пратка от момента на тръгването и от офиса  чрез номера на товарителницата, който може да получи от търговеца приел поръчката. 


Връщане на стоката:

на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 7 дневен срок и да върне стоката при следните условия:

-същата да не е използвана;
-да няма механични дефекти;
-да е с оригинална ненарушена опаковка и да има търговски вид;
-да е придружена със съпътстващите я документи.
За да активирате връщането трябва да се свържете с търговецът обработил вашата поръчка, той ще ви информира своевременно за движението на стоката до нас, в този случай всички разходи по връщането са за сметка на клиента. 
Когато получим обратно стоката ние ще ви върнем парите с наложен платеж по куриер за ваша сметка освен ако не е уговорено друго.
В случай че получите стоката във вид несъответващ с условието за доставка, или друга стока различна от поръчаната, ние ще ви я сменим с доставка за наша сметка или ще ви върнем парите.